Ponedeljak, 10. Maj, 2010.| (7) Send to friend Print Ceca prijatelj sa Dačićem i Palmom, Karleuša hvali Vučića, Seka voli neobavezna ćaskanja s Veljom, koji se ponosi druženjem sa Acom Lukasom
- Dragan Marković Palma i Ivica Dačić su moji dugogodišnji dragi prijatelji - kaže Ceca. Seka Aleksić priznaje da je politika nikad nije zanimala, te da nikada nije ni bila politički angažovana. - Kad sam stanovala u Beogradu, komšinica mi je bila kćerka Velimira Ilića. No, nikad na njega nisam gledala kao na nekog ko se profesionalno bavi politikom, već kao na oca moje komšinice i nekog koga cenim kao čoveka. Nikada nismo pričali o politici, već o običnim životnim temama- kaže Aleksićeva.
I Jelena Karleuša poznaje nekoliko političara koje kao ljude ceni, ali, kako kaže, njihova politika je ne interesuje.- Ivica Dačić i Aleksandar Vučić su mi veoma dragi i, kad bi koristili pet posto svoje harizme u javnim nastupima, vladali bi svetom - kaže Karleuša. Nije član nijedne stranke, a kako kaže, kad joj jednog dana bude pukao film, osnovaće svoju stranku, koja će pomagati osiromašenim i nezadovoljnim građana.
- Usavršiću zdravstveni i školski sistem, smanjiću glad i nezaposlenost, kriminal i korupciju. Sigurna sam da bih već na prvim izborima pobedila! Pokušaj atentata bih verovatno doživela i preživela već prve godine - poručuje Karleuša. Svetlana Radosavljević Cakana priznaje da podržava SNS i da će, čim bude ugrabila malo vremena, otići i učlaniti se kod naprednjaka. - Podržavam SNS, njihov sam veliki simpatizer, a uskoro ću postati i član. I ostali političari su mi simpatični na svoj način, popila bih kafu sa njima, ali Nikolić i Vučić su mi posebno dragi.
Prvi čovek NS Velimir Ilić kaže da među pevačima ima ogroman broj prijatelja, ali ih nikada nije pritiskao da budu članovi njegove stranke. - Aca Lukas je moj veliki drug i mnogo ga volim. Dobar sam i sa Željkom Joksimovićem i Cecom Ražnatović, a Vera Matović je moja komšinica. Seku Aleksić jako poštujem, u životu se mnogo propatila dok nije dostigla ovaj nivo - kaže Ilić.
Palma: Lepa je naš član
Lider JS Dragan Marković Palma navodi da u njegovim redovima ima i estradnih umetnika. - Lepa Lukić je moj prijatelj, ali i član stranke, kao i Radiša Urošević, koji je i predsednik GO Kragujevac. Sa Cecom sam kućni prijatelj, a družim se i s Marinkom i Nikolom Rokvićem, Šabanom Šaulićem... - ističe Marković.
Dinkić kafeniše s Kikijem, Rambom...
Mlađan Dinkić, predsednik G17 plus, vreme provodi sa pevačima sa pop i rok scene. - Dinkić se druži sa Kikijem Lesendrićem, zajedno imaju probe, komponuju, a kad ministar ima vremena, ide sa njim i na svirke po Srbiji - kažu u Dinkićevom ministarstvu. Kako saznajemo, Dinkić se privatno druži i sa članovima rok sastava Van Gog, kao i sa Rambom Amadeusom, a nije tajna da je pre izvesnog vremena pisao pesme i za pevača narodne muzike Dragana Kojića Kebu.