ZitatKristijan je lik! S drugovima sam odgledao sve njegove snimke na Jutjubu i znam maltene sve njegove govore napamet. Ima lovu, jebiga, sad je pao, ali siguran sam da će uskoro izaći. Počeo je od nule i zgrnuo brdo love, zeznuo sve pajkane, a pri tom se bavi sportom“, očarano govori dečak od 12 godina o svom idolu Kristijanu Goluboviću
ZitatIdoli Srba kroz decenije...
‘60
Če Gevara Josip Broz Tito Dragoslav Šekularac Đorđe Marjanović Bitlsi Rolingstonsi
‘70 Zdravko Čolić Bijelo dugme Kabir Bedi Tihi i Prle Mate Parlov Elvis Prisli Dragan Kićanović Dragan Džajić
und heute die Schlamper mit der Türkenmusik JK ??? .... Kristijan der Mafiosi ???
naja Nataša Bekvalac finde ich auch heiß, obwohl ich nicht auf Blondinen stehe ^^ und Ceca, wenn sie kein Idol wäre, dann wäre Serbien echt am Arsch wo steht in der Rangliste eigentlich Baja ??
Diese ganze generation ist eine schande, eine ungläubige und ein mafiosi der in der Kirche mit Koks dealt sollen die vorbilder der serbsichen Jugend sein????
OMG wenn das so weiter geht ist serbiien in 20jahren total dem erdboden gleich
Srbija Kume!
Од малена су ме учили да чувам своје да тучем све пичке што издају хероје Да не праштам никад никоме ништа да будем прави Србин,никада пичка!!!!!
Zitat Seka Aleksić kupila je za 100.000 dinara prvi primerak knjige „Bez dlake na jeziku“, koja zadire u najdublju intimu njene ljute protivnice Jelene Karleuše.
Potpisnik redova o životu pevačice i njenog verenika Zorana Davidović Ćande, ubijenog pre deset godina, poznati je estradni tekstopisac Biljana Vujović, a kao jedan od recenzenata pojavljuje se upravo Seka.
- Čast da ima prvi primerak knjige, koji tek što je sišao sa štamparske trake, i jedinu knjigu koja ima stranicu više dobila je Seka Aleksić - rekla je književnica na promociji, a dobitnica ovog „rariteta“ joj je za uzvrat dala beli koverat u kom se nalazilo skoro 1.000 evra. - Kupila sam knjigu za 100.000 dinara - nasmejala se Seka, a kako saznajemo, to je i bio dogovor od samog početka.
Mnogi su uvereni da će knjiga da podigne veliku prašinu, ali i da će Karleuša da presavije tabak. - Naravno da očekujem tužbu, ali Jelena mi ne može ništa - poverila nam se Biljana, koja je u svom delu, između ostalog, napisala i da je JK „zaslužna“ za njen razvod braka sa Nikolom Vujovićem!
Karleuša nije prisustvovala promociji jer nije bila pozvana. Nije želela ni da nam da svoje mišljenje o svemu što se dešavalo u vezi sa knjigom i u knjizi. - Nemam komentar - samo je kratko izgovorila Karleuša.
A da li Seka očekuje da će ubuduće ipak biti reakcija, kako Karleušinih, tako i javnosti? - Ubeđena sam da na tu hrabrost niko, baš niko neće moći da reaguje negativno, već da će imati samo reči hvale - naglasila je Aleksićeva. Nastaviće se... Tako piše i na kraju knjige.
Diese Seka Aleksic sieht auch Fettig und mit kurzen Haaren Sau aus