Selekciona komisija sastavljena od muzičkih stručnjaka, objavila je listu 15 pesama koje će se takmičiti na prvoj večeri Festivala, 2. marta 2013. godine. Mirna, Nevena i Sara pevaće Maretovu pesmu na Beosongu.
Kompozicije koje učestvuju na festivalu Beosong 2013 su:
1. Aleksandar Filipović - Moja svetlosti 2. Ana Bojić - Što prolazim 3. Vojkan Borisavljević - Za tebe živim 4. Dobrivoje Marić - Savršen kraj 5. Dragan Ristić - Usne kadifa 6. Ivan Ilić - Tren 7. Maksim Kočetov - Svetla pale se za nas 8. Marc Paelinck - Blagoslov 9. Marko Đurašević - Spas 10. Nenad Milosavljević - Ruža od baruta 11. Nikola Burovac - Anđeo s neba 12. Nikola Čuturilo - Halo! 13. Saša Milošević - Ljubav je svuda 14. Sky Wikluh - Magija 15. Slobodan Petrović - Duga u tvojim očima
Mirna Radulović, Sara Jovanović i Nevena Božović, koje su izvele pesmu “Ljubav je svuda”, pobednice su festivala “Besong”. One su dobile najviše glasova publike i tako su izborile mogućnost da predstavljaju Srbiju na pesmi “Evrovizije” koji će se održati od 14. do 18. maja u švedskom gradu Malmeu.
Also ich finde Moje 3 grauenhaft!!! Die Damen sehen zwar sehr gut aus, aber die im roten hat ja mal absolut keine Ahnung vom singen und das Lied finde ich auch nicht so gut ... aber ich hoffe natürlich das BESTE für Serbien !
P. S. Makedonija povukla i pesmu sa Evrovizije
Nakon povlačenja spota na zahtev Grčke, i sama pesma "Imperija" s kojom je kraljica romske muzike Esma Redžepova i pop pevač Vlatko Lozanoski trebalo da predstavljaju Makedoniju na izboru za pesmu Evrovizije povučena je. Umesto nje pravi se potpuno nova evrovizijska pesma, za koju se radi se nova muzika, aranžman i tekst.
Boah Dinas Stimme ist wirklich gut und der Song auch....
Zu "Moje 3": Ich wünsche dem Teilnehmer für Serbien immer viel Erfolg und so auch dieses Mal. Mein Musikgeschmack ist es zwar nicht und es gab auch schon viel bessere Songs aus Serbien, aber man weiß ja nie.
wie die Hühner einfach ein Jahr zu spät sind mit ihrem Housigen Song und dem "Geschrei" Schlecht geschriebene bzw. "geklickte" Musik und keine Stimmen. Pfuj. Letzter Platz, wir kommen
Pevačica Nevena Božović, članica sastava Moje 3 koji će nas predstavljati na Evrosongu, ulazi u istoriju pomenutog takmičenja.
Nevana će odmah po dolasku u Malme dobiti priznanje od strane fanova takmičenja jer je ona zapravo prvi izvođač u istoriji takmičenja koji je nastupio i na dečijem i na Evrosongu za odrasle, javlja Kurir.
Nevena je našu zemlju predstavljala na dečijem "Evrosongu" 2007. godine u Roterdamu. Tada je imala 13 godina i osvojila je treće mesto.