Mirko Pajčin snimio numeru za svoju pokojnu sestru od strica
Spavaj, sestro. Spavaj, kraljice. Malo ljudi zna da je tragično nastradala pevačica Ksenija Pajčin bila sestra od strica Baje Malog Knindže, to jest Mirka Pajčina. Kaže naš narod da je tuga za bratom i sestrom najgora koju ljudska duša može da podnese.
Baja je svoj bol želeo da podeli s publikom. Lakše je tugovati kad niste sami, lakša je suza puštena pred nekim. On sigurno nije sam, jer pored Ksenijine porodice, njeni obožavaoci i dalje pale sveće za svoju kraljicu i odnose cveće na grob.
U Ksenijinu čast, njen brat ovu tešku pesmu izvodi na početku i kraju svakog nastupa. I plače. Svaki put. - Veoma me je potresla Ksenijina smrt, pa sam odlučio da napišem pesmu za nju. Svaki nastup počinjem i završavam numerom „Spavaj, kraljice“, i to su uvek emotivni trenuci u kojima i publika i ja pustimo suzu - rekao je Baja za Kurir.
Jedno je sigurno: Ksenija nije zaboravljena i nikad neće biti prežaljena. Ostaće kraljica i u pesmi.
[textbox]Spavaj, kraljice
U mome srcu si uvek imala posebno mesto, Nikome nisam dao protiv tebe da kaže nešto. Bila si jaka žena, koje se zveri plaše, Samo smo ja i ti proslavili Pajčine naše. Bila si jaka žena, uvek si bila u pravu, Jednom sam priznao sebi, ličiš na babu Savu. Refren: Spavaj, kraljice, spavaj, Spavaj, kraljice ti, Spavaj, kraljice moja, Neka te čuvaju anđeli.[/textbox]