Najbolji teniser sveta Novak Đoković na svom Tviter profilu je postavio video klip u kome mu navijači pružaju podršku tokom turnira u Majamiju. Među njima posebno se izdvaja jedna simpatična devojčica koja je Noletu poručila da želi da se uda za njega.
Slatka osveta: Nole bez psovki isprašio Bugarina sa 3:0!
Najbolji teniser sveta lako izašao na kraj sa Grigorom Dimitrovim, koji ga je nedavno pobedio u Madridu.
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u osminu finala Otvorenog prvenstva Francuske, pošto je lako i ubedljivo pobedio Bugarina Grigora Dimitrova sa 3:0, po setovima 6:2, 6:2, 6:3
U saradnji sa kompanijom "UNIQLO", čiji je zaštitni znak, Novak Đoković je obožavaocima u Londonu prikazao kolekciju za Vimbldon.
- Ponosan sam što sam globalni ambasador "UNIQLO" brenda. Ovog meseca proslavljamo godinu dana naše saradnje. Delimo istu viziju, a to je da uvek budemo najbolji što možemo i uvek pomažemo ljudima kojima je pomoć neophodna, gde god da su. Organizovali smo lepo okupljanje u njihovoj velikoj radnji u Oksford ulici i drago mi je da su mnogi od vas imali priliku da zajedno sa mnom uživaju u lansiranju nove kolekcije za Vimbldon. Vreme je da sve bude u BELOM - napisao je Novak Đoković na njegovoj stranici na "Fejsbuku".
Svaka čast: Fondacija Novak Đoković prikupila 1.2 miliona funti!
Članovi kraljevske porodice i poznata imena iz sveta sporta, mode, muzike i zabave zajedno za decu Srbije na dobrotvornoj večeri u Londonu.
Spektakularno humanitarno veče Fondacije Novak Đoković održano je u ponedeljak, 8.jula, u koncertnoj dvorani "Roundhouse“, u severnom Londonu, koja je za ovu priliku preuređena u veličanstven teniski ambijent.
Nole je na Fejbusku postavio kolaž od tri fotografije, na kojima on sedi na traktoru, dok mu stariji čovek objašnjava kako da upravlja.
Najbolji svetski teniser doputovao je u Srbiju u petak, a već sledećeg dana se distancirao od beogradske gužve. Novak Đoković je, verovali ili ne, iskoristio da u prirodi vozi traktor!