meine kleine Maja soll deutsch serbisch aufwachsen. Ich suche ein bestimmtes Kinderlied auf Serbisch was ich ihr beibringen möchte, es lautet wohl: Ringe ringe raja...
kann mir einer diesen Satz aufschreiben und wie ich es aussprechen muss? Wie ist die Übersetzung? Ich habe es bei google eingegeben und er sagt mit Donld hmm.. kann ja gar nicht sein
Au sto je skola zgodna Baba roga Babaroga Baka i Zvaka Bela Rada Beli slon i jedan crni telefon Bila mama Kukunka bio tata Taranta Biserno Srce Bracu ne donose rode Brzi Gonzales Bubamarac Bum bum bum Cihu, cihu Ciste Ruke Cura i momak Deca su Ukras Sveta Deda Mraze ne skreci sa staze Deda Deset Ljutih Gusara Disko Kockica
Djacka molitva Djiha Djiha Djuskaju Don Zuan Drugarstvo Eci peci pec Ecke becke Eh Tanja Tanja Glavobolja Glladni macak Isidora Isli smo u Afriku Jednog dana resio moj tata Jednog zmaja kraj Jelena Jez Juca i kuca Kad Anine noge gaze Kad se male ruke sloze Kad si srecan
Kad si sretan Kada ja porastem Kako Rastu Deca Kako Se Prelazi Ulica Kaplje kisa kapljicama Kika Plava Kocka do kocke, kockica Konjina Krila Krokodil Gena Kukuriku kokoda Kva, kva, kva Lako Je Prutu Laste Let, Let, Bubamaro Luda zurka Magarence Njako Med Med Med Medo brundo Mis
Moja mama divno prica Moja masta Molim ujke, ujne, tece Nema Zemlje Dembelije Nezgoda Ni sve macke Nisu deca sto su bila Old MacDonal had a farm Padajte, padajte s neba bele zvezde Peti B Povrcijada Pozdravite moga tatu Pozoristance Pusti Brigu Uzmi Knjigu Razbole se lisica Rokenrol za decu Sanjajte Slon Lepotan Strahahah Strane Sveta
Svaki Dan Se Sunce Radja Sve Sto Raste Htelo Bi Da Raste Tarzan Tata kupi mi auto Tatin Muzicar Telefonijada Ti i Ja Tike tike tacke Tu se ribe kupaju U svetu postoji jedno carstvo Ucitelju smanji gas Uspavanka Usporite pored skole Zakleo se bumbarac Zasto kuce arlauce Zavrzlama Zeko i Potocic Zemlja cuda Zima, zima e pa sta je. Subi dubi dubi
a mi deca cuc - und wir kinder in die hocke a sva deca cuc - und alle kinder in die hocke
wenn du dir die lieder aus dem i-net runterlädst (so wie knindza vorgeschlagen hat), lernt deine maja gleich auch die aussprache da es vorgesungen wird und du kannst auch gleich was dabei lernen und es kommt nicht zu missverständnissen wg. der aussprache !