In der Regel sagt man im Europa-Cup besser zuerst auswärts, ich glaube in unserem Fall ist es besser zuerst zuhause zu spielen und dann in Frankreich auswärts weiter kommen ist viel schöner Ausserdem wenn wir zuerst auswärts spielen und untergehen werden weniger ins Marakana pilgern so werden es schätz ich mal 45000-50000
Heute Abend können wir ein fast ausverkauftes Marakana erwarten . Zvezda - Stade Rennes ab 20:30 Uhr live auf RTS.
ZitatDelije spremaju spektakularnu koreografiju
Sve je spremno za večerašnji spektakl! Pripreme u vezi prve utakmice plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope između Crvene zvezde i Rena su završene i što se organizacije meča tiče, on bi mogao da počne i za pola sata - saznaje SPORTAL.RS na "Marakani". Više od 50.000 navijača crveno-belih jedva čeka da počne duel sa francuskim predstavnikom, a Delije su za večeras, po običaju, pripremile posebnu koreografiju, kako bi upotpunile očekivani spektakl na našem najvećem stadionu.
jbg,1:2 verloren, wird verdammt schwer im Rückspiel. Dafür Delije Weltklasse, 55.000 im Stadion und Koreographie übers ganze Stadion AJMO AJDE SVI U NAPAD
jarane je*e mi se za jedan i za drugi tim, lose igraju, liga mi nije nesto interesantna, a izpusili su i u Evropi. znaci nema za mene razloga da pratim taj nas klubski fudbal (reprezentacija me isto nervira i to zestoka, ali jebiga, moram da ih pratim).
ali ako moram da se odlucim za jedan tim, onda za partizan ....
//edit serbya: Bitte Schimpfwörter in Zukunft selbst zensieren. Danke!