Za sve one koji ne mogu u podne da prisustvuju zvaničnoj promociji novog dresa Crvene zvezde, Blicsport.rs se potrudio da "pre roka" pokaže kako će izgledati sportska oprema u kojoj će crveno-beli nastupati u prolećnom delu fudbalske sezone.
Zitat von Raznatoviceh braco, dosao preko google na ovaj forum zbog jedne slicice i nemogu sliku nigde da nadjem xaxaxa
A kakva je to slika bila koju si trazio?
ja ukuco u google "pravoslavac" i onda sam naso 3 navijaca od zvezde u tribinu i jedan je imao zlatni krst oko vrata. i kad sam hteo da kliknem na sliku dosao sam da ovaj forum. i napravijo ovde acount mislijo da cu ga naci potom nista ja ne nadjo haha
Zitat von Raznatoviceh braco, dosao preko google na ovaj forum zbog jedne slicice i nemogu sliku nigde da nadjem xaxaxa
A kakva je to slika bila koju si trazio?
ja ukuco u google "pravoslavac" i onda sam naso 3 navijaca od zvezde u tribinu i jedan je imao zlatni krst oko vrata. i kad sam hteo da kliknem na sliku dosao sam da ovaj forum. i napravijo ovde acount mislijo da cu ga naci potom nista ja ne nadjo haha
Mislim da sam nasao sliku koju si trazio. Nazalost vise ne postoji velika varijanta te slike tako da sam ti je povecao i malo obradio da bi mogao da prepoznas detalje.