ZitatKondicioni Barse kao pomoć Zvezdi Prijateljstvo Prosinečkog i Pepa Gvardiole, kao i dobri odnosi sa katalonskim velikanom, dovode u Beograd kondicionog trenera tog kluba.
Kondicioni trener iz Španije, čije ime se ne navodi, u klubu će provesti najmanje dva meseca do početka prolećnog dela sezone.
Kako prenose beogradski mediji, Prosinečki je prijatelj sa Žozepom Gvardiolom. Prosinečki i aktuelni trener 'Barse' su tokom igračke karijere odigrali jednu sezonu zajedno u katalonskom klubu, ali su i nakon toga ostali u kontaktu.
Novi trener Zvezde je u nekoliko navrata boravio na Nou Kampu, gde je 'snimao' treninge Barse i usavršavao se kao trener.
Prema mišljenju Prosinečkog, ekipa će morati maksimalno da se pripremi za izazove tokom proleća. Kondicioni trener Barselone, koji je pod ugovorom sa španskim šampionom, dolazi u Beograd da uradi zimske kondicione pripreme sa klubom, kao pomoć Gvardiole i Barselone 'crveno-belima'.
Stručnjak za fizičku pripremu biće uz ekipu sa 'Marakane' od 10. januara do početka prolećnog dela prvenstva.
Der Kolumbianer Cristian Borja ist Zvezdas zweiter Neuzugang nach dem Brasilianer Evandro.
ZitatStigao Borha, u četvrtak potpisuje ugovor sa Zvezdom
Novo pojačanje Crvene zvezde Kristijan Borha stigao je u Beograd kako bi potpisao ugovor sa crveno-belima. Pre dolaska u Zvezdu, Borha je kao pozajmljeni igrač brazilskog Kaksiasa nastupao za Flamengo.
Zitat von Beogradski_NindzaCristian Borja Der geht ab und ist jung
ja der Junge ist ein guter Transfer, wird hoffentlich so gut einschlagen wie Lee Addy wenn noch Vukovic von PSV dazum kommt, haben wir ne bomben Abwehr.
ZitatProsinečki zove Real na "Marakanu" Planiram da se vidim sa ljudima iz kluba, a između ostalog razgovaraćemo i o eventualnoj saradnji
- Predložiću da Real i Zvezda odigraju prijateljsku utakmicu na „Marakani", pa možda čak i pred start prolećne sezone, što da ne. Bila bi to prava generalna proba za nas - jasan je Robi.
Die Basketball Mannschaft von Roter Stern Belgrad gewinnt überraschend gegen Zagreb KK Crvena zvezda - KK Zagreb CO 89:82 http://www.kkcrvenazvezda.rs/vest.php?id=689&tip=1 [img-600px]http://www.kkcrvenazvezda.rs/imgsize.php?w=300&img=images/vesti/majlsCATVY5DM.jpg[/img-600px]
ZitatPartizanovo dete Jovan Krneta prešao u Crvenu zvezdu!
Crvena zvezda je angažovala novog odbrambenog igrača, 18-godišnjeg člana mlade reprezentacije Jovana Krnetu koji je svoju karijeru započeo u Partizanovoj školi fudbala a jedno vreme bio i priključen prvom timu crno-belih.
- Pamte me iz fudbalskih dana. A ja sam osvojio evropsku titulu. Važno im je kakva si osoba. Prihvaćen sam fantastično. Šta mogu u Zagrebu da mi prebace? Ne živim za njih, živim za porodicu i najbliže prijatelje - kazao je Prosinečki i za kraj uporedio Dinamo i Zvezdu. Tačnije, tvrdnju Zdravka Mamića, da su "modri" lideri u regionu.
- Ne bih da ulazim u polemiku. Ako uvažavamo tradiciju, Dinamo nije ni blizu Zvezdi. Ni po trofejima, ni po čemu! Tačno je da Dinamu u poslednje vreme ide u Evropi, da odigra po 12 utakmica, međutim, jedino je Zvezda uzela Kup šampiona. Zvezda i Steaua. Prema tome, sve je jasno.